algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
17°
#NoVagiPerDit

#NoVagiPerDit

Opinió

Iceta: un ministre català, contra el Barça

|

L'esperpent anomenat 'Cas Negreira' va tenir la setmana passada un dels seus episodis més escabrosos. El mateix Govern espanyol que boicoteja la investigació sobre el cas Pegasus o sobre la corrupció de la monarquia borbònica, va anunciar que es personava contra el Futbol Club Barcelona en el cas dels pagaments a l'exàrbitre.

Letízia, la maleducada
Opinió

Letízia, la maleducada

|

El reis espanyols Felip de Borbó i Letízia Ortíz, varen visitar Menorca, el mes passat, per inaugurar l’emblemàtica Farmàcia Llabrés, la qual Juan Ignacio Balada els va deixar en herència i que ara, una vegada rehabilitada,

Opinió

Un maltractador, a Canal 4

|

Crida poderosament l'atenció que entre l'ample ventall de col·laboradors i tertulians de Canal 4 hi hagi l'excapità de la Guàrdia Civil, Bartolomé del Amor, que va ser jutjat per tortures i condemnat per maltractes a un sindicalista a qui va deixar sord.

Opinió

Consell Social de la Llengua Catalana: seguirà Francina Armengol el mateix camí que José Ramón Bauzá?

|

L’Obra Cultural Balear (OCB) havia demanat el passat 23 de juny a la presidenta del Govern, Francina Armengol, que convocàs amb caràcter extraordinari el Ple del Consell Social de la Llengua Catalana amb un punt únic a l’ordre del dia: l’exempció temporal amb moratòria de dos anys del requisit de català en els propers processos d’estabilització d’interins.

Opinió

Preocupació pel cas 'Selva' dins el PP

|

Dins el PP hi comença a haver preocupació pel cas 'Selva', les greus acusacions a l'Ajuntament de Selva per haver modificat presumptament un informe tècnic per afavorir interessos privats, i és que hi ha destacats dirigents que comencen a veure molt possible haver d'afrontar una causa penal contra Joan Rotger en plena precampanya.